Logitech G, G604 LIGHTSPEED Kablosuz Oyun Faresini Duyurdu

Pil ömrüyle dikkat çekiyor

Oyun teknolojileri ve ekipmanlarının öncü markası Logitech G, yeni modeli Logitech G604 LIGHTSPEED kablosuz oyun faresini duyurdu. Dikkat çekici bir pil ömrüne sahip yeni nesil kablosuz fare G604 LIGHTSPEED, oyun oynamayı seven ve aynı zamanda farklı ihtiyaçları için de çok yönlü bir cihaza ihtiyaç duyan oyuncular için tasarlandı.

Logitech Gaming'in Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ujesh Desai, “Fortnite ve WoW Classic gibi oyunları oynuyorsanız, aradığınız fare bu olabilir. G604 LIGHTSPEED, başparmakla yönetilebilen 6 adet tuşa sahip olacak şekilde tasarlandı. Bu sayede en performanslı şekilde oynayabilir, eylemler ve görevler arasında adeta bir kalp atış hızında geçiş yaparak tam kontrol sağlayabilirsiniz. Bunu LIGHTSPEED kablosuz teknolojimizle birleştirdiğinizde ise oyununuzu daha da ileri boyuta taşıyacak hareket özgürlüğü elde edersiniz.” diye konuştu.

G604 LIGHTSPEED, Logitech G'nin gecikmesiz bağlantı için özel LIGHTSPEED kablosuz teknolojisinin yanı sıra, sınıfının en iyisi yüksek verimli optik (HERO) 16K sensörüne sahip bulunuyor. Buna ek olarak, oyuncular LIGHTSPEED'den bir tuşa basarak Bluetooth® bağlantısına geçebiliyor ve bir fare ile iki farklı bilgisayar arasında geçiş yapabiliyor. G604 bir AA pille LIGHTSPEED kablosuz teknolojisini kullanırken 240 saat, Bluetooth teknolojisini kullanırken ise 5.5 aya kadar yüksek performanslı kablosuz oyun deneyimi sunuyor. Özelleştirilebilir G604 fare, 15 programlanabilir kontrol, iki modlu aşırı hızlı kaydırma tekerleği ve 6 adet başparmak yönetimli tuş içeriyor.

G604 LIGHTSPEED, oyuncuların donanımlarından en iyi şekilde yararlanmasına yardımcı olmak için Logitech’in G HUB oyun yazılımı kullanılarak programlanabiliyor. Basit ve modern bir ara yüze sahip olan gelişmiş oyun yazılımı, oyuncuların fare üzerindeki her tuş için komutları hızlı bir şekilde kişiselleştirmesini ve özelleştirmesini sağlıyor.

YORUMLAR
creepylord
17 Eylül 2019 17:05

İki aya kalmadan çift tıklama ve sağ klik basılı kalma problemleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. İstikrarlı bir şekilde tüm mouselarında aynı problemi sürdürmeyi nasıl başarıyorlar anlamıyorum. G9x dışında 4-5 farklı logitech im oldu hepsinde yaşadım. Son kurban m705 oldu. öyle hor kullanan birisi de değilim halbüki.

Parolamı Unuttum