Loki Dizisinin İkinci Sezonu Da Onaylandı

İhaleye fesat karışmış olmasın?

Disney'in hazırlıklarına devam ettiği Marvel dizilerinden herhangi birini henüz izlemedik. Lakin işin arkasında Marvel Stüdyoları olunca beklentiler de epey yüksek oluyor. Zaten Star Wars için yaptıkları The Mandalorian büyük başarıya imza attı ve Disney+ ilk sınavını başarıyla geçti. Yeni dönemde izleyeceğimiz Marvel dizilerinden bir tanesi de Fesatlıklar Tanrısı Loki'yi konu alacak. 

Zamanda yolculuk gibi konuların da işlenmesini beklediğimiz Loki dizisinden beklentiler oldukça yüksek. MCU'da olduğu gibi Tom Hiddleston'un başrolünde yer alacağı dizinin ilk sezonu önümüzdeki yıl yayınlanmaya başlayacak. Ancak Disney şimdiden uzun vadeli düşünmeye başlamış.

Production Weekly'nin haberine göre Disney+ ikinci sezon için siparişi vermiş. 2022 yılının başında başlayacak olan çekimlerin ardından ikinci sezonun yayın tarihi de kesinleşecek. Aslında ortadaki bir diğer teori de Disney'in en başından beri iki sezonluk bir Loki dizisi planladığı ve yeni çekimlerin pandemi dolayısıyla ertelendiği yönünde. Ne şekilde olursa olsun önümüzde en az iki sezonluk bir Loki dizisi var.

Henüz senaryosuyla ilgili çok fazla içeriğe sahip olmadığımız Loki dizisinin başında Michael Waldron yürütücü olarak yer alıyor. Hiddleston'un yanı sıra Owen Wilson, Sophia Di Martino, Sasha Lane, Gugu Mbatha-Raw ve Richard E. Grant gibi isimleri kadrosunda barındıran Loki dizisi, bol bol fesatlıkla bizi eğlendirecek gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum