Lollipop Chainsaw Remake, Resmen Duyuruldu

2023’te geliyormuş

Geçtiğimiz ay Lollipop Chainsaw’un yayıncısı Kadokawa Games’in CEO’su Yoshimi Yasuda’nın Kadokawa’dan ayrılıp Dragami Games isimli yeni bir stüdyo kurduğunu ve bu stüdyonun ilk oyununun da yine bir Lollipop Chainsaw oyunu olacağını sizlerle paylaşmış, hatta bu oyunun bir remake olma ihtimalinin yüksek olduğunu da aktarmıştık. Beklendiği gibi de oldu; Lollipop Chainsaw Remake, resmen duyuruldu.

Yasuda’nın Twitter hesabında paylaştığı duyuruda, Lollipop Chainsaw Remake çalışmalarına başladıkları ve bu oyunu önümüzdeki yıl çıkarmayı hedefledikleri belirtiliyor. Orijinal oyunu yenilenmiş haliyle oyun severlerin beğenisine sunmak ana hedef olmakla birlikte, birkaç değişiklik yapıldığının da altı çiziliyor. Yeni nesil donanımların gücünü kullanan ve daha etkileyici grafikler (açıklamada daha gerçekçi bir grafik tarzının benimsendiğinden bahsediliyor) sunan bir oyun hedeflenirken, oyunun müziklerinde de yenilenmeye gidilmiş. Ana oyundaki 15 parçanın hepsini kullanmak gibi bir imkanlarının bulunmadığını, bu nedenle yeni parçalara da yer verildiğini de eklemiş açıklamaya Yasuda.

Oyunun çıkacağı platformlar henüz netleşmese de çıkış tarihi için hedef 2023 olarak belirlenmiş durumda, bakalım bu hedefi tutturabilecekler mi ve karşımıza nasıl bir oyun çıkacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum