LoL'ün Auto Chess Oyunu Teamfight Tactics, Twitch'in Zirvesine Oturmayı Başardı

Auto Chess devrine hoş geldiniz

League of Legends’ın kendi Auto Chess modu olan Teamfight Tactics’in PBE’ye girişi ile birlikte Auto Chess savaşları resmi olarak başladı. Şimdiden Twitch’te oldukça revaçta olan GTA 5 izleyici sayısını geçmeyi başaran TFT, standart League of Legends’ın da önünde.

Dün gece itibari ile 188 bin Twitch izleyicisine ev sahipliği yapan Teamfight Tactics kategorisi, satırları yazdığım esnada 80.5 bin izleyici ile yine kategorilerin zirvesinde. LoL'den farklı bir oyun olduğu için kendi kategorisine sahip olan oyun, League of Legends kahramanlarına sahip olacak. TFT, PBE'de geçireceği zamanın ardından oyunun resmi sunucusuna da eklenecek.

Auto Chess çılgınlığını başlatan Dota’nın kendi Auto Chess oyunu Dota Underlords ise şimdilik sadece 62 bin izleyiciye ulaştı. Öte yandan Dota Underlords’un hala kısıtlı erişimde olduğunu hatırlatmakta fayda var. Buna rağmen League of Legends’ın Auto Chess modunun şimdiden çok daha iyi göründüğünü söylemek yanlış olmaz.

Teamfight Tactics modunu resmi sunucu üzerinden oynamak için biraz beklememiz gerekecek. PBE’de sorunları giderilen oyun, League of Legends’ın 9.13 yaması ile birlikte oyuna eklenecek. Yamanın kesin çıkış tarihi belli olmasa da Riot'un TFT'yi ay sonuna doğru resmi sunucuya taşımak istediğini biliyoruz.

YORUMLAR
Walter o`Dim
19 Haziran 2019 21:31

Merak etmemiştim hiç Lol sayesinde sevdim ben de telefona indirdim hatta

Perseus
19 Haziran 2019 21:08

Okurken bu haberin oldukça taraflı bir şekilde yazıldığını sezinleyen sadece ben miyim acaba?

xlight007
19 Haziran 2019 15:26

ben ne güzel ücretsiz autochess oynuyordum sonra kaldırıp battlepasslere özel yaptılar illa boktan battlepass ini almak mı zorundayım umarım lol daha başarılı olur

enopapa
xlight007
19 Haziran 2019 16:02

Kimsenin autochess'i kaldırdığı yok eskisi gibi orijinal mod duruyor hala. İstediğin gibi oynayabilirsin. Underlords da 2-3 güne open betaya geçecek, herkese ücretsiz olacak. Neyin kafası bu?


E-VrL
19 Haziran 2019 15:16

Battle Royale salgınından sonra Auto Chess salgını da başlayacak gibi sanki; B-Virus, A-Virus deriz artık bunlara da :)

dragonlar_2000
E-VrL
22 Haziran 2019 07:48

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]


Parolamı Unuttum