Lucasfilm, Willow TV Dizisi Üzerinde Çalışıyor

Nostaljinin dibi

Lucasfilm dendiğinde akla ilk olarak Indiana Jones ve Star Wars gelse de aralarda aslında birkaç kült film daha vardır, David Bowie'li Labirent veya Ron Howard'ın müthiş fantastik destanı Willow gibi.

1998 tarihli ve başrollerinde Warwick Davis ve Val Kilmer'ın oynadığı Willow, yakında bir TV dizisine dönüşmek üzere! Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi'inin yazarı Jonathan Kasdan dizinin pilot bölümü üzerinde çalışıyormuş. Yalnız tesadüfe bakın ki Solo'nun yönetmeni de Ron Howard'dı.

Geçtiğimiz mayıs ayında da Willow'un Disney+ ekranlarında bir dizi olarak karşımıza çıkacağı haberi yayılmış ama sonra bundan bir haber gelmemişti. Lucasfilm’den Kathleen Kennedy'nin pilotu hazırlanıyor dediği Willow dizisiyle, daha önceden planlanan dizi aynı olabilir yani.

"Kötü kalpli kraliçe Bavmorda, ülkesindeki bir bebeği öldürmek ister. Çiftçilik yapan Willow, bebeği kurtarmak için mücadele eder ve bunun için de kraliçenin kötülük ettiği kişilerden yardım alır." şeklinde özetleniyor Willow'un konusu. Özellikle de belli bir yaşın üstündekiler için oldukça nostaljik çağrışımları olan, kült bir film olduğunu söylemem lazım. 

Eğer güzel kotarırlarsa Game of Thrones, The Witcher, Lord of the Rings gibi yüksek kalibreli fantastik diziler arasında boy gösterebilir. Bekleyip, göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum