Madden NFL 23'ün PC Versiyonu Eski Nesil Olacak

EA'i anlamak güç

19 Ağustos'ta çıkacak olan ve Steam'de 599 TL'den ön siparişe açılan Madden NFL 23, PS5 ve Xbox Series versiyonuyla değil, PS4 ve Xbox One versiyonuyla aynı. Anlayacağınız Electronic Arts, Madden NFL 23'ün PC versiyonunu eski nesil olarak sunmuş durumda.

EA, önceki seneki FIFA oyununda da PC ile eski nesli bir tutmuş, FIFA 23'te ise PC versiyonunu PS5 ve Xbox Series ile eşitlemişti. Madden NFL 23'te neden bir kez daha eski versiyona döndüklerini anlamak güç.

Madden NFL 23'ün PC versiyonunda eski nesil versiyonunun kullanılacak olması Madden 23'ün belki de en çok öne çıkarılan özelliği olan FieldSense animasyon sisteminden de mahrum olacağı anlamına geliyor.

EA, FieldSense'in seride devrim yaratacağını ve Madden 23'ün tüm modlarındaki maçları etkileyeceğini söylemişti. 3500'ün üzerinde hareket yakalama tekniğiyle oluşturulan hareket ve animasyon dallanma tekniği kullanan bir sistem bu. Oyuna EA'in iddia ettiği kadar devrim getirecek mi, bunu oyun çıktığında göreceğiz ama yine de böylesine reklamı yapılan önemli bir özelliği PC'de göremeyecek olmak, seriyi PC'de oynamak isteyenler için can sıkıcı olmalı.

YORUMLAR
biwaly
11 Ağustos 2022 10:09

Aga yeni nesil güncellemesini DLC olarak satarlar. Beyin bedava atmışlar hafızaya LEL.

Parolamı Unuttum