Mageseeker Adlı Yeni Bir League of Legends Oyunu Geliyor

G.Kore derecelendirme kuruluşu sızdırdı

Riot Games, bundan 13 yıl kadar önce League of Legends’ı çıkardığında, bu oyunun sektörde ne kadar etkili olacağı tahmin ediliyor muydu, bilemem. Ama kesin olarak bildiğimiz bir şey var; e-spor alanının en önemli markalarından birisi olmayı başardı; bununla da yetinmeyip diğer alanlara da yayılıyor.

2021’in sonunda gelen Arcane, TGA 2022’de en iyi uyarlama ödülüne uzanmayı başardı. Wild Rift, mobil tarafında yoğun ilgi gören oyunlardan birisi oldu. Ruined King ve Hextech Mayhem gibi yan oyunlarla kütüphane genişledi; CONV/RGENCE ve Song of Nunu gibi oyunlarla da genişlemeye devam ediyor. Gelen haberler, Riot’un bu noktada durmayı düşünmediğini gösteriyor.

G.Kore oyun derecelendirme kuruluşu yeni bir LoL yan oyununu sızdırdı. Mageseeker: A League of Legends Story adlı bu aksiyon oyununda, Sylas’ı yönetip Demacia’yı kurtarmaya çalışacağız. Oyunun PC ve konsollar için çıkış yapacağı belirtiliyor.

Mageseeker ile ilgili resmi duyuru ne zaman gelir, 2023 içinde çıkış yapacak LoL oyunlarından birisi olabilir mi, bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum