Magic: Legends, Kısa Süre İçerisinde Aramızdan Ayrılanlar Listesine Eklendi

Dur, nereye?

Diablo formülüne yeni bir şeyler katmak isteyen Magic: Legends, açık beta sürecine henüz 23 Mart itibariyle başlamıştı. Fakat yapılan açıklamaya göre bu iddialı proje sadece 7 ay sonra kapılarını kapatacak. 31 Ekim itibariyle oyunculara kapısını kapatacak olan oyun, şimdiden geri ödemelere başladı.

Yapılan resmi açıklamada geliştirici ekip, Magic: Legends'ın istedikleri noktaya ulaşamadığını ifade ediyor. Buna rağmen başardıklarından memnun olan geliştiriciler, Wizards of the Coast ekibine de kendilerine verdikleri fırsattan ötürü teşekkür etmiş. Bu süreçte çok fazla şey öğrendiklerinin altını çizen Cryptic stüdyosu, gelecekte bu tecrübelerini kullanacak.

31 Ekim itibariyle kapılarını kapatacak olan oyun, yakın zamanda gelecek bir güncelleme ile oyun içerisindeki tüm eşyaları ücretsiz hale getirecek. Daha doğrusu bu eşyaların hepsini oyun içi para ile alabileceksiniz.

Bugüne kadar oyunda alışveriş yapan oyuncuların geri ödeme süreci ise yakın zamanda başlıyor. Orijinal ödeme metodunuza bağlı olarak geri ödemelerin tamamlanması birkaç hafta sürebilecek. Yapımcı, dört hafta içerisinde bu sürecin tamamlanacağına inanıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum