Mark Hamill Artık Luke'un Geri Dönüp Dönmemesini Umursamıyor

Fisher'siz, Ford'suz tadı yokmuş

Görünüşe göre Mark Hamill artık Luke Skywalker günlerini geride bırakmaya niyetli, çünkü ünlü aktör Star Wars'a geri dönmeyi veya Luke rolüne tekrar bürünmeyi umursamadığını açıkladı.

Hamill, ABC News'a verdiği röportajda Carrie Fisher'ın 2016 yılında hayatını kaybetmesinin ardından seriden eskisi kadar keyif almadığını, bir de bunun üzerine gelecekteki Star Wars filmlerinde Han Solo rolünde Harrison Ford'un da olmayacak olmasının geri dönmeye dair tüm isteğini ortadan kaldırdığını söyledi. Hamill röportajda şunları söylemiş:

"Bu olaylar benim seriden aldığım keyfi büyük ölçüde baltaladı. Hani daha önce 'geri dönecek misiniz" diye sormuştun ya. Artık umurumda değil."

Mark Hamill'in bu sözleri şaşırtıcı değil çünkü Carrie Fisher ile gerçekten çok yakınlardı ve kaybına en az ailesi kadar üzüldüğüne de eminim. Hamill, Star Wars filmlerini sevmesindeki başlıca nedeninin kendisine eski dostlarıyla takılma fırsatı vermesi olduğunu söylüyor; e hem Leia, hem de Solo olmadıktan sonra Hamill'in seriye olan bağının kopma noktasına gelmiş olmasını da normal karşılamak lazım.

Star Wars: Episode IX'te bizleri neyin beklediğini bilmiyoruz. Mark Hamill herhangi biçimde filmde yer alacak mı, onu da bilmiyoruz. Ama olur da bir şekilde Hamill bu yeni filmde rol alırsa da seride kendisini artık son görüşümüz olur diye düşünüyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum