Marvel's Spider-Man'in New Game Plus Modu Yolda

Aslında oyun çıkar çıkmaz eklenmesi gerekiyordu, ama bazı düzenlemeler şart olmuş.

 Insomniac Games'in PlayStation 4 için geliştirdiği ve incelemelerden alnının akıyla çıkan Marvel's Spider-Man sonunda "New Game +" moduna da kavuşuyor. Gerçi henüz net bir tarih belirtilmemiş ancak oyunun bu moduna yakın zamanda kavuşacağız diyebilirim.

Aslında Insomniac Games, New Game + modunu ilk gün yamasıyla oyunculara sunmayı planlıyordu. Hatta bizim inceleme kopyamızda bu zorluk seviyesi oyun çıkmadan önceki gün belirmişti. Bununla birlikte büyük bir sorun görmüş olmalılar ki çıkıştan önce New Game Plus minik bir ek güncellemeyle kaldırıldı ve oyuncular bu mod için beklemek zorunda kaldı, hatta bekleme aşaması ne yazık ki devam ediyor. 

New Game Plus modu sayesinde bir önceki oynayışınızda elde ettiğiniz her şey yeni oyuna aktarılıyor ve üstelik bir de Ultimate zorluk seviyesi oyuna ekleniyor efendim. Bununla birlikte oyunun fotoğraf modu da o kadar başarılı ki insanların aklındaki temel soru şu: "New Game Plus'ta başlar başlamaz kostüm seçebilecek miyiz?". Zira ilk kostümümüzü elde edene kadar kostüm değiştirme hakkımız bulunmuyor. Bazı sinematikleri de farklı kostümlerle görmek isteyen oyuncu sayısı bir hayli fazla. 

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum