Marvel Şimdiden Shang-Chi'ye Devam Filmi Hazırlıklarına Başlamış

MCU'nun gelecek planları bitmek bilmiyor

Çizgi romanlarla epey haşır neşir birisi olarak bir gün Shang-Chi'yi beyaz perdede göreceksin deseler, katiyen inanmazdım. Hatta Ant-Man'i de sinemada görmek epey ilginç bir deneyimdi. Ancak hayatımızda bir  Marvel Sinematik Evreni gerçeği var ve on yılı aşkın süredir çok fazla karakteri ekran önünde gördük. Dördüncü aşamasına başlayan MCU'nun buradaki ilk yeni karakteri Shang-Chi olacak. Her ne kadar Disney+ dizileriyle ve filmiyle Black WidowWanda, Vision, Falcon, Bucky ve Loki'yi görsek de yeni kimseyi görmemiştik.

Daha ilk filmin gişede neler getireceği belli değilken Marvel, alıştığımız gibi uzun vadeli planlarına devam ediyor. Büyük patron Kevin Feige devam filmleri hakkında her zaman kendilerinden emin olduklarını ama yeni bir şey yaparken de eşit derecede gergi olduklarının belirtti. "Kafamızda onları nereye koyacağımıza yönelik çok sayıda fikir var. Burada sadece filmi yıldızı (Shang Chi) değil yan ve destek karakterlerinin de aldığı ilgiden çok mutluyuz. Bu film özelinde şunu söyleyebilirim ki insanlar filmi olağanüstü bulacak ve önümüzde muhteşem bir potansiyel var." diyen Feige MCU'nun geleceğini her an inşa ettiklerini bir kez daha yineledi.

Shang-Chi ile ilgili gelen bazı haberler de filmden bazı sahnelerin kesilmiş olduğunu belirtiyordu. Bu kararın arkasındaki en büyük neden ise kesilen sahnelerin daha ilerleyen dönemlere daha uygun olacağı yönündeydi. Yani daha film düzenleme aşamasına girildiğinde bile Marvel Stüdyoları kafasında Shang-Chi'nin devam filmini kurmaya başlamış. 3 Eylül günü vizyona girecek olan Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings bakalım devam filmi için hangi senaryo tohumlarını atmış? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum