Marvel Stüdyoları, John Krasinski İle Görüşüyor

Yönetmen mi? Yapımcı mı? Aktör mü?

Şu an salgın nedeniyle dizi ve filmlerin çekimlerine ara verilmiş, filmlerin vizyon tarihleri ertelenmiş olsa da Marvel Sinematik Evreni gelecek planları için hazırlıklara tam gaz devam ediyor. Kadrosunu her alanda genişletmek isteyen Disney/Marvel ortaklığının yeni hedefi ise oldukça ilginç. The Office dizisinde canlandırdığı Jim Halpert karakteriyle de tanınan John Krasinski gelen haberlere göre MCU'nun radarına girmiş durumda, hatta Krasinski ile ilk görüşme yapılmış bile.

Geeks Worldwide'ın haberine göre daha önce A Quiet Place filminin  yönetmenliğini de yapmış olan John Krasinski ile Marvel Stüdyoları arasında dijital ortamda ilk görüşme gerçekleşmiş. Ancak işin en ilginç tarafı başarılı ismin rolünün belli olmaması. Rolden kastedilen şey herhangi bir karakter değil, çünkü John Krasinski hem iyi bir yönetmen hem iyi bir oyuncu hem de yapımcı olarak görev alıyor. Tabii MCU hayranları John'u hemen bir role yakıştırdı ve sosyal medyada büyük bir akım başladı. Çok fazla sayıda hayran Krasinski'yi Reed Richards olarak görmek istiyor.

Disney/Fox anlaşmasıyla MCU'ya katılacağı kesinleşen ve geçtiğimiz SDCC'de Kevin Feige tarafından filminin geleceği de doğrulanan Fantastik Dörtlü'nün ilk üyesi John Krasinski olabilir. Hayranlar şimdiden pek çok görsel hazırlayarak stüdyoya çağrıda bulunuyor. Özellikle Office dizisiyle birlikte büyük bir üne kavuşan Krasinski belki MCU'da oyuncu olarak görev almayacak, ama isminin geçmesi bile çok sayıda hayranı heyecanlandırmaya yetti. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum