Marvel'ın I Am Groot Dizisi Yayın Tarihine Kavuştu

Bebek Groot büyüyor!

Bebek Yoda ortaya çıkmadan önce Disney'in favori bebek karakteri Groot idi. Guardians of the Galaxy 2 ile yediden yetmişe herkesin favorilerinden birisi olan minik Groot'umuz gözlerimizin önünde büyümeye hazırlanıyor. Disney+'nın yeni animasyon dizisi I Am Groot ile birlikte, kısa kısa bölümler aracılığıyla Groot'un ergenliğine doğru bir yolculuğa çıkacağız. Diziden ilk resmi posteri de paylaşan Marvel, Groot'u tatile çıkartmayı da ihmal etmemiş. Disney+ ayrıca dizinin yayın tarihini de açıkladı. I Am Groot, 10 Ağustos günü yayın hayatına başlayacak. 

Postere bakınca Star-Lord'un muhteşem kaset çaları dikkatleri çekiyor. Muhtemelen dizi içerisinde Guardians of the Galaxy üyelerini de bolca göreceğiz. Özellikle Rocket ile muhteşem bir dinamiğe sahip olan Groot'un eğlenceli anları epey potansiyel vaat ediyor. MCU'nun sorunlu bir dönem yaşadığı, ancak yeniden barıştığı James Gunn ise bu dizide yapımcı olarak görev alacak. 

Groot'u ise yine her zaman olduğu gibi Vin Diesel seslendirecek.Kısa bölümler olması ve eğlenceli yapısıyla birlikte I Am Groot bana tam olarak bir şeyler yerken izlenecek bir dizi gibi gözüktü. Umarım James Gunn etkisini bu dizide de bol bol görürüz. 


 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum