Marvel'ın Yeni Thor Filmi Büyük Sürprizlere Sahne Olacak

Natalie Portman?!

Marvel Stüdyoları yeni bir Thor filmi yapmak üzere Taiki Waititi ile anlaşmıştı. Hepimizin aklında Avengers: Endgame'de gördüğümüz Thor'u yeniden izlemek vardı. Ancak Marvel'ın çok daha farklı bir fikri varmış. Çizgi romanlarda Jason Aaron tarafından yazılan Mighty Thor serisinden ilham alan Marvel Stüdyoları yeni filmde bambaşka bir Thor ile karşımıza çıkacak. 

Mighty Thor serisini okuyanlar bilecektir, o seride Thor, bildiğimiz Odin'in oğlu değil, dünyalı bir kadın olan Jane Foster idi! MCU'nun 4. aşamasında göreceğimiz Thor karakteri de Jane Foster olacak ve kendisini tıpkı ilk Thor filminde olduğu gibi Natalie Portman canlandıracak. Thor: Love and Thunder ismiyle karşımıza çıkacak olan film, 2021 yılının Kasım ayında vizyona girecek. Jane Foster ile Thor Odinsson'u bir araya getirecek olan film, şimdiden büyük merak uyandırmayı başardı. 

YORUMLAR
DanteXE
21 Temmuz 2019 14:12

 Jaime Foster

edit: Yazar Jane Foster yerine bunu yazmıştı.

Exile
21 Temmuz 2019 12:09

Ya şu Avengers karakterlerinin hepsini kadın ve lezbiyen yapıp, grup içindeki aşk üçgenlerini falan anlatan romantik-komedi tadında bir film yapsalar da hep beraber rahatlasak artık.. Yıldım yeminle..

alp_oguzhan
Exile
22 Temmuz 2019 10:23

jane foster'ın thor olma hikayesi çizgi romanda gayet sağlam işlenmişti. bence marvelin son yıllarda ki en iyi işlerinden biri idi. ama neden böyle tepki verdiğini gayet iyi anlıyorum :)

 


Hakuteiken
Exile
21 Temmuz 2019 14:29

Affedersin de bu haberle yorumun ne alaka?

xlight007
Hakuteiken
21 Temmuz 2019 16:02

jane foster ın kadın thor olması ? haberi okuduğuna emin misin


Parolamı Unuttum