Marvel’s Avengers'ın Yeni Nesil Versiyonu 18 Mart'ta Çıkıyor

Hawkeye DLC'siyle birlikte

Marvel's Avengers'ın uzun süredir beklenen Hawkeye DLC'si yanında bir de sürprizle, oyunun PS5 ve Xbox Series X versiyonlarıyla birlikte geliyor. Crystal Dynamics, oyunun yeni nesil versiyonunun ve yeni DLC'sinin 18 Mart'ta yayınlanacağını açıkladı.

Oyunun PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna sahip olan oyuncular, yeni nesil versiyonuna da herhangi bir ücret ödemeden geçebilecekler ve ilerlemelerine de devam edebilecekler. Eğer PS4 diskli versiyona sahipseniz, bunu yapmak için PlayStation 5 konsolunuzun da diskli versiyon olması gerekecek.

Bu yeni nesil versiyonunda ister çözünürlüğe öncelik verebilecek, ister 60fps'yi yakalamayı tercih edebileceksiniz.

Aynı gün oyuna gelecek olan Hawkeye DLC'si ile Marvel's Avengers kadrosuna Clint Barton da katılacak. Bu DLC de oyunun sahiplerine ücretsiz olarak verilecek.

Yeni oynanabilir karaktere ek olarak DLC ile oyunun Avengers Initiative hikayesi de devam edecek ve oyunun yeni kötü adamı Maestro ile de tanışacağız. Maestro, Hulk'ın alternatif bir gelecekten gelen hali, Banner'ın zekasıyla Hulk'ın güç ve yeteneklerinin birleşmiş versiyonu diyebiliriz. Tabii kendisi kafayı yemiş durumda :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum