Marvel's Spider-Man'in PS5 Remaster'ı Kutulu Olarak Satılmayacak

Eski kayıtlar da geçersiz

Sony, geçen günkü PS5 etkinliği sırasında Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition satın alan oyuncuların, Marvel's Spider-Man'in PS5 için geliştirilmiş remaster versiyonuna da sahip olacaklarını açıklamıştı ve bunun dışında bu oyun hakkında bir bilgi edinememiştik.

Insomniac Games, Twitter'da kendilerine yöneltilen bazı soruları cevapladı, böylece remaster versiyonu hakkında az da olsa fikir sahibi olabildik. Marvel's Spider-Man'in PS5 versiyonu kutulu olarak satılmayacak ve eski oyundaki kayıtları kullanamayacaksınız. Yani orijinal PS4 oyununu bitirmiş veya ilerleme kaydetmiş olsanız bile, PS5'teki Marvel's Spider-Man: Remastered'a baştan başlamanız gerekecek.

Insomniac, oyunun PS4 versiyonuna sahip olan oyuncuların PS5 versiyonuna yükseltme isteklerinin de farkında olduğunu söylüyor. Ancak şimdilik sadece Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition içerisinde gelecek oyunun farklı şekillerde nasıl temin edilebileceğine dair bir bilgi paylaşmıyorlar.

Hatta bu açıklama yapılmadan önce Spider-Man Miles Morales'in Standart versiyonu için ön sipariş veren oyuncular da durumu merak ediyor. Ön siparişi iptal etmek istemediğini söyleyen bir kullanıcı da oyunu nasıl güncel versiyona yükseltebileceğini sormuş, Insomniac ise bu senaryoyu da düşündüklerini, bununla ilgili daha sonra açıklama yapacaklarını söylemiş.

Marvel's Spider-Man'in Remaster versiyonunda yüz animasyonları ve diğer animasyonlar geliştirilmiş ve oyuna ray tracing özellikleri de eklenmiş durumda. Ayrıca üç yeni Spider-Man kostümü, yeni fotoğraf modu özellikleri ve kupalar da Remaster versiyonundaki yenilikler arasında.

YORUMLAR
kulunc
22 Eylül 2020 19:36

her jenerasyon sony konsola sahip oldum. son showcase den beri her haberde sonyden biraz daha soğuyorum. inşallah ps5 hacklenir. 

Parolamı Unuttum