Marvel's Wolverine, 2024 Sonunu Hedefliyor

Yine de 2025 daha gerçekçi bir tahmin gibi duruyor

Giant Bomb'dan Jeff Grubb'un iddiasına göre Marvel's Wolverine'in 2024 yılının sonbahar aylarında çıkma ihtimali bir hayli yüksekmiş.

Grubb'un oyuna dair paylaştığı detaylar arasında oyunun M derecesine sahip olacağı ve bolca yetişkin içeriği göreceğimiz ve oyunun God of War gibi yarı açık dünyada geçeceği gibi bilgiler de bulunuyor. Marvel's Spider-Man'in T (Genç) derecelendirmesine sahip olduğunu düşününce Marvel's Wolverine'in şiddet dozunu birkaç birim yükselteceğini görmek hiç de zor değil. Sonuçta Wolverine o pençeleri sadece portakal dilimlemek için kullanmıyor, değil mi?

Açık dünya meselesi de şöyle. Insomniac'ın yine Spider-Man oyunlarında olduğu gibi açık dünya oyunu yapacağı düşünülüyordu. Ancak Wolverine "büyük Sony oyunlarına benzer biçimde yarı açık bir dünyada geçeceğini" söylemiş Grubb. Sony oyunları deyince de bu bakımdan akla gelen ilk isim God of War oluyor haliyle.

Oyunun 2024 sonbaharına yetişmesi kulağa biraz zor geliyor aslında. Çünkü Insomniac bu yılın sonbahar aylarında Marvel's Spider-Man 2'yi çıkaracak. Bunun hemen bir yıl sonrasında bir diğer büyük oyunun çıkış yapma ihtimali düşük. O yüzden Grubb da "2025 senesinin de isminin sıkça geçtiğini" belirtmiş ki bu daha mantıklı bir tahmin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum