Mason Greenwood, EA Sports FC 24'te De Olacak

Yorumu size bırakıyoruz

Bir dönemler Manchester United'ın en yeni yıldızı olarak gösterilen Mason Greenwood, 2022 yılında tecavüz suçlaması ile hapse atılmıştı. O günden beri de FIFA serisinde görülmeyen Greenwood, hapisten çıkıp İspanyol ekibi Getafe'ye transfer oldu. Bu sebeple de oyunlara geri dönmeye başladı.

Daha önce Football Manager'a döneceği açıklanan Greenwood, EA Sports FC 24'te de karşımıza çıkacak. Bir EA sözcüsü, Greenwood'un dönüşünü şu şekilde açıklamış:

"EA Sports FC 24, gerçek futbol dünyasının kulüplerini ve oyuncularını en doğru şekilde yansıtacak. Getafe FC'nin bir parçası olan Mason Greenwood da EA Sports FC 24 içerisinde yer alacak. Oyuncu verilerinin girildiği günlerde aktif futbolculuğa devam etmeyen Greenwood, Ultimate Team'de şimdilik görünmeyecek."

Greenwood, İspanya topraklarındaki ilk maçına henüz dün çıkabildi. Öte yandan tecavüz ve saldırı ile suçlanan oyuncu, Manchester United kadrosundan atılmıştı. Şu anda İspanyol kulüpte kiralık olarak oynayan Greenwood'un İngiliz kulübe dönüp dönmeyeceği de tartışma konusu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum