Mass Effect Trilogy Remaster'ın Ekim Ayında Çıkması Bekleniyor

Duyurusu ise Eylül'de

Mass Effect hayranları uzun süredir Mass Effect Trilogy Remaster duyurusunun yapılmasını, oyundan ilk videoları izlemeyi, ne gibi yeniliklerle karşılaşacağımızı öğrenmeyi istiyor. Görünüşe göre bu bekleyişimizde artık sonlara yaklaşıyoruz çünkü gelen son bilgiler oyunun Eylül ayında duyurulacağını ve Ekim ayında da çıkış yapacağını gösteriyor.

Resetera'daki başlığı takip ediyorsanız bu söylentilerden siz de haberdarsınızdır. Sektörün "içeriden bilgi sahibi olan" önemli isimlerinden Shinobi 602 de son duyumları onaylar şekilde konuşunca Remaster'ın önümüzdeki ay duyurulacağına iyice inandık.

Dahası İngiltere'de bazı mağazalar Mass Effect Trilogy Remaster'ın fiziksel versiyonu için ön sipariş almaya bile başlamışlar. Daha doğrusu sistemlerinde oyun, çıkış tarihiyle birlikte görünüyormuş. Buna göre geçtiğimiz günlerde 29 Eylül tarihinde teslim edilecek şekilde görünen ön siparişler, dün yapılan güncellemeyle 30 Ekim tarihini gösterir duruma geçtiler.

Bununla ilgili görselleri ve sipariş kanıtlarını da ilgili Reddit başlığında görebilirsiniz.

Mass Effect Trilogy Remaster mevcut nesil konsolları ve PC'yi hedeflediğinden, oyunun çıkışının yeni konsollardan, yani Kasım ayından önce olması zaten mantıklı. Artık geriye sadece bir süre daha beklemek kalıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum