Mass Effect Üçlemesinin Remaster'ı Legendary Edition İsmiyle Çıkacakmış

Haberler hız kazandı

Mass Effect'in remaster şeklinde yayınlanacak olan remaster'ı hakkında düzenli olarak yeni söylentiler çıkıyor. Electronic Arts henüz oyunu resmi olarak duyurmadı, muhtemelen biraz daha zaman geçsin diye bekliyorlar ancak sektörün güvenilir isimleri bizleri bu konuda habersiz bırakmıyor neyse ki.

En son haberlere göre oyunun ismi Mass Effect: Legendary Edition olacakmış.

Bu bilgi GamesBeat muhabiri Jeff Grubb'dan geliyor. Grubb, podcast yayınında sadece bu yeni üçlemenin ismini vermekle kalmadı, aynı zamanda remaster versiyonunun Nintendo Switch için çıkmayacağını da söyledi. Halbuki geçtiğimiz haftalarda bir perakende sayfasında Switch için Mass Effect üçlemesi listelendiğini görmüştük ve sonrasında bu listeleme hızlıca kaldırılmıştı.

Her ne kadar EA'in oyunu Ekim ayında duyurmayı planlandığı bilinse de, Grubb gelecek hafta da üçleme hakkında konuşacağını söyledi.

Bildiğiniz gibi 7 Kasım, N7 Günü olarak kutlanıyor. Eğer Electronic Arts oyunu önceden duyurur, çıkış tarihi olarak da 7 Kasım'ı verirse gerçekten harika olur. Ama eğer Ekim içerisinde duyuru gelmezse, o zaman da gözler duyuru için yine N7 Günü'ne çevrilecek.

YORUMLAR
allalla
22 Eylül 2020 17:51

Yeni bir oyun yapamayan, yapmayı beceremeyen, yaratıcılıkları aşındırılmış şirketlerin, oyuncuların parasını söğüşleme methodu olarak remake/remaster projeleri!

Bu şekilde ancak günü kurtarırsınız. Vizyonu körelmiş oyun firmalarını yakın gelecekte nelerin beklediğini hep beraber göreceğiz.

Parolamı Unuttum