Masters of the Universe Canlı Çekim Film 2026 Yılında Vizyonda Olacak

15 yıllık bir hikaye

Canlı çekim Masters of the Universe filmi son yapılan anlaşmayla birlikte Amazon MGM Studios ve Mattel Studios iş birliğiyle hayata geçecek. Filmin 2026 yaz aylarında vizyona girmesi planlanıyor, yönetmenliğini ise Travis Knight yapacak.

Aslında film Netflix yoluyla hayat bulacaktı ama Netflix yaklaşık 30 milyon dolarlık bir yatırımın ardından porjeden çekildi. Geçen kasım ayında filmin haklarını Amazon MGM Studios almıştı.

Yaklaşık 15 yıldır gerçeğe dönüşmeye çalışan projede bugüne kadar aralarında Warner Bros.'un da bulunduğu bir çok stüdyonun adı geçmişti.

Mattel 1982 yılında dünyayı He-Man karakteriyle tanıştırmış, bir sonraki yıl da karşımıza He-Man and the Masters of the Universe çizgi dizisiyle çıkmıştı. Tüm zamanların en popüler çizgi dizilerinden biri olan He-Man bizim de küçüklüğümüzün vazgeçilmez bir parçasıydı.

İki sezonda toplam 130 bölüm oynayan dizinin daha sonra yeni versiyonları da ortaya çıktı bildiğiniz gibi.

YORUMLAR
mit1980
2 Mayıs 2024 16:10

Çizgi filmden film yapma sevdasını anlayamıyorum. Tutmuyor işte, başarılı olan örneği çok ama çok az. He-man'in 90'larda yapılan filmi vardı zaten, başarısız bir yapımdı. Aslında yapacakları en iyi şey eski çizgi filmin çizgisini bozmadan yeni sezonlar çekmek. Ama işte... Sadece hayranların düşündüğü, yapımcıların aklına bile gelmeyen bir fikir bu nedense.

Parolamı Unuttum