Matrix 4'ün Adı Ve Senaryo Detayları Sızdırıldı

Bir yeniden doğuş hikayesi

Dördüncü Matrix filmine doğru emin adımlarla ilerliyoruz sevgili Oyungezerler. Yeni filmin duyurusu yapıldığından ve Keanu Reeves'in geri dönüşü açıklandığından bu yana filmle ilgili heyecan ve beklenti epey yüksek durumda. 2003 yılında vizyona giren Revolutions'dan 18 sene sonra izleyeceğimiz dördüncü filmin adı ve senaryo detayları da gün yüzüne çıktı. Filmde makyaj sanatçısı olarak çalışan Shunika Terry'nin Instagram gönderisi filmin adını öğrenmemizi sağlarken, yeni detaylar da hemen arkasından geldi.

Şu an için WB tarafından doğrulanmasa da yeni filmin adı The Matrix: Resurrection olacak. Filmin adına bakınca bile yeniden doğuş hikayesinin işleneceğini tahmin etmek zor değil. Zaten çeşitli kaynakların verdiği haberlere göre yeni filmde en az iki karakterin ölümden geri döneceği açıklanmış. Neo ve Trinity'nin son filmde öldüklerini düşünecek olursak bu iki karakterin geri dönüşünü biliyoruz.

Hayranların asıl merak ettiği nokta ise Ajan Smith'in geri dönüp, dönmeyeceği. Ancak orijinal seride Ajan Smith'i canlandıran Hugo Weaving'in yeni filmde yer almayacağı kesin bir şekilde biliniyor. Stüdyo rol için yeni bir aktör seçer mi? En azından şimdilik bunu tahmin etmek biraz zor. 22 Aralık günü aynı anda hem HBO Max üzerinden yayınlanacak hem de vizyona girecek olan Matrix 4 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum