Neil Patrick Harris, Matrix 4'ün Gidişatından Memnun

Lana Wachowski'ye inancı tam

Yakın geleceğin en çok beklenen filmlerinden birisi olan Matrix 4, pandemi süreci sonrasında yeniden çekimlere başladı. Oldukça geniş ve iddialı bir kadroyla hazırlıklarını sürdüren yeni Matrix filminin kadrosunuda yer alan enteresan isimlerden birisi de Neil Patrick Harris. Usta oyunucunun yeni filmde nasıl bir role sahip olacağını henüz bilmiyoruz ancak Harris, işlerin gidişatından ve rolünden oldukça memnun gözüküyor.

Filmin yönetmeni Lana Wachowski'den övgüyle bahseden Neil Patrick Harris, "Lana ve diğer herkesin yaptığı işle hayranların beğenisini kazanacağına dair inancım tam. Ben büyük bir Lana Wachowski hayranıyım. Bence o harika bir insan ve inanılmaz bir enerjiye sahip. Bu enerjisiyle ve tarzıyla birlikte bir takım değişikliklere gitti ve bu değişiklikler evrim geçirdi. Bunun içerisinde herhangi bir yerde olmaktan dolayı çok mutluyum. Ben sadece gidip bu devasa marka filminin setini ziyaret etmekten bile mutlu olurdum. Aslına bakarsanız filmde ufak bir rolüm var ve filmin genelini uzaktan izliyorum. Makinenin nasıl çalıştığına bakıyorum ve şunu söyleyebilirim işler oldukça etkileyici." diyerek filmdeki rolünün nasıl olacağını da ilk kez açıkladı.

Harris'ın yanı sıra Yahya Abdul-Mateen II ve Jessica Henick gibi yeni isimleri de kadrosundua barındıran Matrix 4'ün şüphesiz en ilgi çekici ikilisi ise Keanu Reeves ile Carrie-Anne Moss'un Neo ve Trinity olarak rollerine geri dönmüş olması. 1 Nisan 2022'de vizyona girmesi beklenen filmden ilk fragmanı merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum