Matt Smith, Yeni Game Of Thrones Dizisinde Targaryen Prensini Canlandıracak

Kadro şekillenmeye başladı

HBO'nun yeni Game of Thrones dizisi House of the Dragon kadrosundaki yeni isimleri de duyurmaya başladı. HBO'nun açıklamasına göre diziye Matt Smith, Olivia Cooke ve Emma D'Arcy de katıldı.

Targaryen ailesinin tarihine değinecek olan ve Ateş & Kan romanına dayanan House of the Dragon'da daha önceden de Kral Viserys Targaryen'i Paddy Considine'in (The Outsider) canlandıracağını öğrenmiştik.

Matt Smith dizide Prens Daemon Targaryen rolünde olacak. HBO bu karakteri "Kral Visery'nin küçük ekek kardeşi ve tahtın varisi. Emsalsiz bir savaşçı ve ejderha binicisi olan Daemon gerçek ejderha kanı taşımaktadır." diye anlatıyor.

D'Arcy Daemon'un yeğeni Prenses Rhaenyra Targaryen'i (kralın ilk çocuğu) canlandıracak. "Rhaenyra saf Valyrian kanı taşımaktadır ve bir ejderha binicisidir. Rhaenyra'nın her şeye sahip biçimde doğduğunu söylerler... ama erkek olarak doğmamıştır" diyor HBO.

Cooke ise dizinin Targaryen'ler dışında açıklanan ilk oyuncusu. Canlandıracağı Alicent Hightower, Kralın Eli'nin kızı.

Bu yeni dizide bolca ejderha göreceğimiz garanti ama 10 bölümlük ilk sezonun ne zaman başlayacağına dair bir açıklama yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum