Maverick Hunter Yeniden Ortaya Çıktı

İptal olan proje yeniden hayat buluyor

Bu defa gerçekten geliyor. Armature Studio Mega Man FPS'si için yeniden kolları sıvadı. Bildiğiniz gibi oyun Capcom tarafından 2010 yılında iptal edilmişti. 8-bit kahramanımızı şimdilik Maverick Hunter kod adıyla biliyor olacağız. Yeni oyunda Adi Granov Mega Man'nin zırhını tasarlayan isim olacak. Hollywood'da filmleri için pek çok konsept tasarıma imza atan Adi Granov Marvel kahramanı Iron Man'nin zırhının da tasarlamıştı.

Armature Studio ise yabancı bir şirket değil. Metroid Prime geliştiricileri Mark Pacini (tasarım direktörü), Todd Keller (sanat yönetmeni) ve Jack Mathews (teknolojisi mühendisi) tarafından 2008 yılında kuruldu. Stüdyo ayrıca çok kısa bir süre önce duyurulan Batman: Arkham Origins'in 3DS ve Vita ayaklarını hazırlıyor olacak.

Mega Man geçtiğimiz yıl 25. yaşını ortada bir herhangi bir proje olmadan geçirdi. Bununla birlikte 2010 yılında Keiji Inafune'nin Capcom'dan ayrılmasıyla Mega Man Online, Mega Man Universe ve Mega Man Legends 3 projeleri de iptal olmuştu.

Mega Man bu defa olduğundan daha farklı bir yüze bürünüyor. Hafif çocuksu tarafından kurtulan kahramanımız yeni silahları ve zırhıyla yeniden düşmanlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

maverick-hunter-fps1

maverick-hunter-fps2

YORUMLAR
Parolamı Unuttum