Mayıs Ayında Ne Oynasak?

Ya da hangisini oynasak...

Baharın son ayı olan ve yazın başlangıcına selam gönderen Mayıs ayından hepinize merhabalar değerli Oyungezerler. Her ayın ilk günlerinde olduğu gibi bugün de sizler için Mayıs ayında bizi heyecanlandıran oyunları sıraladık. Soğuk kahvenizi yanınıza alın ve gelin bu ay çıkacak önemli oyunlara bir göz atalım.

A Plague Tale: Innocence (PS4, Xbox One, PC) – 14 Mayıs

mays1-big

A Plague Tale: Innocence, E3 2017’de tanıtıldığı günden beri merakla beklediğimiz bir oyun. Oldukça ilginç bir hikayeye sahip olacak oyunun arkasında ise Asobo Studio bulunuyor.

Daha önce Wall-E, Toy Story 3 gibi pek çok Disney temalı oyundan tanıdığımız Asobo Studio, A Plague Tale: Innocence’ta bizi 1349 yılının Fransa Krallığı’na götürecek. Yüzyıl Savaşları esnasında vebadan kırılan Fransa’nın göbeğine düşeceğimiz oyunda, De Rune ailesinin büyük kızı Amicia ve kardeşi Hugo’nun macerasına eşlik edeceğiz.

Engizisyondan, vebadan, farelerden ve yollarına çıkacak her türlü tehlikeden kaçmaya çalışacak ikiliyle birlikte aksiyon ve dram dolu bir macera bizi bekliyor.

Rage 2 (PS4, Xbox One, PC) – 14 Mayıs

mays2-big

Ayın en baba oyunlarından biri de yine 14 Mayıs’ta çıkış yapacak. Bizi tekrar Wasteland’e götürmeye hazırlanan Rage 2, bizi deliliğin sınırlarına taşıyacak.

Eski oyunlarda oyuncuların favorisi olan bazı silahların geri döneceği Rage 2’de, Doom’un efsane silahı BFG 9000 de bulunacak. Bethesda ve Avalanche işbirliği ile geliştirilen oyunda Walker adı verilen bir kolcunun kontrolünü üstleneceğiz. Yayınlanan pek çok videosu ile şimdiden nefes kesen aksiyon sahnelerini içereceğini kanıtlayan Rage 2; sadece Mayıs ayının değil, yılın da en önemli oyunlarından biri olabilir.

Değişik hile kodları ile oyunculara eğlenceli anlar vadedecek Rage 2’nin NBA Jam sevenlere de ufak bir sürprizi var. Oyunu NBA Jam’in ünlü yorumcularından Tim Kitzrow’un heyecanlı yorumları eşliğinde de oynayabileceksiniz.

Sniper Elite V2 Remastered (PC, PS4, Xbox One, Switch) – 14 Mayıs

mays3-big

Efsanevi keskin nişancılık oyunu, Remastered versiyonu ile geri dönüyor. 4K ve HDR desteğine kavuşacak Sniper Elite V2 Remastered, yepyeni doku ve kaplamalar ile yeni bir oyun oynuyormuş gibi hissettirecek.

Çavuş Karl Fairburne’ü kontrol edeceğimiz oyunda 1945 yılının Nazi Almanya’sına doğru bir yolcuğa çıkıyoruz. Fairburne’ün görevi, savaşın son dönemlerinde dünyaya büyük hasarlar veren V-2 Balistik Füzelerini üreten bilim adamlarını bulmak olacak. Bu sürede pek çok Nazi öldüreceğimiz Sniper Elite V2 Remastered’da yepyeni grafikler ile kill-cam izlemek oldukça eğlenceli olacağa benziyor.

Orijinal oyuna sahip olanların Remastered versiyonu çok daha ucuza alabileceğini hatırlatalım.

Total War: Three Kingdoms (PC) – 23 Mayıs

mays4-big

Mayıs ayında çıkacak ve bizi geçmişe götürecek bir diğer oyun da Total War: Three Kingdoms olacak. Daha önce 7 Mart’ta çıkacağı açıklanan oyun, “daha fazla cila gerektirdiği” için 23 Mayıs’a ertelenmişti.

Antik Çin tarihinde geçecek oyunda, Çin’in geleceğini korumak adına tüm hanedanları tek bir bayrak altında toplamaya çalışacağız.12 farklı hanedan arasında seçim yapabilme imkanı tanıyan Three Kingdoms, gerçek Çin efsanelerinin isimlerini kullanarak tarihi tutarlılık sağlamayı amaçlıyor. Total War evreninde daha önce hiç görmediğimiz kadar detaylı bir casusluk sistemine sahip olacak Three Kingdoms, krallıkları tek bir kişiyi öldürmeden alabilmenize olanak sağlayacak.

Efsanevi serinin en yeni oyunu hepimizi koltuklarımıza bağlayacak.

Trover Saves The Universe (PS4) – 31 Mayıs

mays5-big

Rick & Morty evreninin yaratıcılarından olan Justin Roiland’ın seslendirmesini ve yapımcılığını yaptığı Trover Saves The Universe, ay sonunda hepimizi eğlenceli bir maceraya çıkaracak.

Çılgınlık konusunda Rage 2’yi aratmayacak olan Trover Saves The Universe’ün fragmanı bile oldukça eğlenceli. Justin Roiland ve eski Epic Games yapımcısı Tanya Watson tarafından kurulan Squanch Games’in ilk oyunu olacak Trover Saves The Universe’te, Trover adlı ilginç karakterimiz ile dünyayı kurtaracağız. Tabi her Roiland projesinde olduğu gibi TSTU’nun da +18 bir oyun olacağını hatırlatmadan geçmeyelim.

PS4 ve PS4 VR’a çıkış yapacak Trover Saves The Universe, 4 Haziran’da da PC üzerinde çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum