Media Molecule Kurucularından Mark Healey Stüdyodan Ayrıldı

Tesadüf mü?

Bundan yaklaşık bir hafta önce Media Molecule'den yapılan açıklamayla sonbahar aylarında Dreams macerasının sonuna geleceğimizi öğrenmiştik. Media Molecule yeni projelere odaklanmak için Dreams'e verdikleri desteğin sonlanacağını açıklamıştı.

Bu haberin üzerinden kısa bir süre geçmişken stüdyonun kurucularından Mark Healey'in Media Molecule'den ayrılacağını açıklaması kafalarda soru işaretleri yarattı. Acaba Healey, Dreams konusunda ekibin kalanıyla hemfikir değil mi?

Mark Healey sadece Media Molecule'ün kurucu ortağı değil, aynı zamanda Dreams'in de yönetmeni. "Media Molecule'ün doğumu ve gelişimiyle geçen 17 inanılmaz yılın ardından yuvadan uçma zamanımın geldiğine karar verdim, bugün benim MM'deki son günüm. LittleBigPlanet'ten Dreams'e ve ötesine oynadığım rolden ve gerçekten harika insanlarla birlikte çalışmış olmaktan gurur duyuyorum" diyen Healey, kendisine yeni bir yol çizeceğini ve bu yolun onu nereye götüreceğini henüz bilmediğini de eklemiş.

"Yeni başlangıçlara! Kalbini dinleyenler ve bilinmeyeni keşfedenlere - yo ho ho ve bir şişe rom - bir Korsan macerasına atılıyorum! Oyun yapmayla ilgili bir macera" diye tamamlamış sözlerini.

Rom ve korsan göndermelerinin bir anlamı var mı, çok yakında öğreneceğimizi sanıyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum