Media Molecule’ün Yeni Oyunu Dreams’in Betası Bu Yıl İçerisinde Geliyor

Ufacık tefecik gezegendi, rüyalar alemine döndü...

LittleBigPlanet ile oyunculara keyifli anlar sunan, kendi oyunlarını tasarlayabilecekleri bir oyun deneyimi yaşatan Media Molecule aynı damardan devam etmek niyetliyle yola çıkmış ve yeni oyunları Dreams'i duyurmuştu yıllar önce. Ancak oyunun geliştirilme süreci sıkıntılı ilerledi, çeşitli sorunlar çıktı, ertelemeler geldi ve Dreams'e bir türlü kavuşamadık. Ama son açıklamalara bakılacak olursa tünelin sonundaki ışık görünmüş gibi. Henüz net bir tarih duyurulmamış olsa da bu yıl içerisinde beta sürecinin başlayacağına dair bir bilgi paylaşılmış durumda.

Yapımcılar yaptıkları açıklamada, iki hafta önce LittleBigPlanet'in 10. yılı vesilesiyle gerçekleştirilen yayının ardından yeni bir Dreams yayını yapma vaktinin geldiğini, 28 Kasım'da gerçekleştirilecek bu yayında beta tarihi duyurulmayacak olsa da yayın içerisinde oyunun bu yılın sonunda başlayacak betasında yer alacak bir dünya tasarlanacağını belirtmişler.

Bu arada, yayın esnasında tasarlanacak dünyanın nasıl olacağına da oyuncular karar verecek. Bunun için bir anket başlatılmış durumda. Ankette 4 adet tema oylanıyor: Dystopian, Alien World, High Fantasy, Surrealism. Ankete katılmak istiyorsanız şu adresten erişebilir, 26 Kasım tarihine kadar oylarınızı kullanabilirsiniz.

Dreams, LBP gibi farklı bir deneyim yaşatmaya aday bir oyun. Umuyoruz yakın dönemde çıkış tarihi paylaşılır ve bekleyiş daha uzun sürmez. Takip etmek isterseniz oyunun sayfasına şuradan erişebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum