Meet Your Maker'ın Açık Betası Şubat Ayında Başlıyor

Yılın en ilginç projelerinden

2023 yılının en ilginç projelerinden biri olan Meet Your Maker, Şubat ayında açık beta sürecine girecek. FPS tutkunlarının uzun süredir merakla beklediği oyun geçtiğimiz bahar aylarında kapalı beta sürecine giriş yapmıştı. Şimdi ise isteyen herkes bu ilginç FPS'i deneyimleyebilecek.

Geçtiğimiz Ağustos ayında tanıtılan oyun, hem üs kurma mekanikleri hem de zorlu yapısı ile dikkat çekiyordu. İnsanlığın geleceğini garanti altına alacak materyaller için verilen bu savaşta kendi üssünüzü inşa etmeli ve tuzaklar ile düzenlenebilecek saldırıların önüne geçmelisiniz.

Geliştirici Behaviour Interactive, kapalı beta sürecinden aldıkları geri bildirimleri de bu açık beta sürecinde değerlendirecek. Oyunun belli başlı inşa mekanikleri ve saldırı sistemleri bu geri bildirimler ışığında değiştirilmiş.

Meet Your Maker'ın açık beta süreci 6 Şubat'ta resmen başlıyor. Geliştirici ekip beta başlamadan yaklaşık bir saat önce canlı yayında olacak. Meet Your Maker'ın full sürümü ise Nisan ayında çıkış yapmış olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum