Merakla Beklediğimiz Oyunlardan Miasma Chronicles, Mayıs’ta Geliyor

Mutant Year Zero’nun geliştiricilerinden…

Geçtiğimiz yıl Mutant Year Zero: Road to Eden’in geliştiricisi The Bearded Ladies’in Miasma Chronicles adlı yeni bir oyun üzerinde çalıştığı duyurulmuştu. Artık çıkış tarihi de belli olmuş durumda, 2 ay sonra kendisiyle buluşacağız.

Geçtiğimiz hafta oyundan kısa oynanış videoları da paylaşılmıştı:

Old Town Road:

Airport:

Yapımcıları Miasma Chronicles’ı bir “taktik macera” olarak tanımlıyor. Önceki oyunları Mutant Year Zero gibi bir taktik RYO / strateji deneyimi sunacağını tahmin etmek güç değil. Yakın gelecekte, Amerika’nın “Miasma” adlı bir güç tarafından parçalandığı bir paralel evrene götürecek bizleri. Kahramanımız Elvis, Sedentary isimli bir maden kasabasında hayata geliyor, annesi tarafından bir robota emanet ediliyor. Annesi bir de gizemli eldiven bırakmış kahramanımıza; Elvis, bu eldivenle Miasma’yı kontrol edebiliyor. Sonuç olarak, Elvis’in açığa çıkarmak istediği birçok soru var; robot dostuyla bu sorulara cevap arayacak, biz de onlara bu yolculukta eşlik edeceğiz.

Miasma Chronicles, 23 Mayıs’ta oyun severlerle buluşacak. Merakla bekliyoruz kendisini, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
allalla
22 Mart 2023 17:55

Mutant Year Zero eğlenceliydi. bu oyundaki ergen ana karakter ile siyahi yardımcı robotumuzun diyalog ve seslendirmeleri çok da iyi değildi.

249 TL bütçe ayırdım buna :)

Parolamı Unuttum