Advertisement

Hideo Kojima Metal Gear Solid 5'i Duyurdu!

The Phantom Pain ve Ground Zeroes'un gizemi ortaya çıktı

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Spike Video Game Awards'ta duyurulan The Phantom Pain oyun dünyasının son aylarda en çok konuştuğu yapımlar arasında yer alıyordu. Gizemli videolar ve bilgi kırıntılarından başka hakkında fazla bilgi sahibi olmadığımız oyun Game Developers Conference'ta tekrar gün yüzüne çıktı ve sis perdesi sonunda aralandı.

Game Developers Conference'ta yapılan açıklamaya göre Metal Gear Solid: Ground Zeroes ve The Phantom Pain aynı oyun!Konami tarafından yapılan türlü hinliklerle bunların iki ayrı yapım olduğu izlenimi verilse de mevzu bahis oyunumuz bir tane ve adı da Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Serinin arkasındaki isim olan HideoKojima'nın verdiği bilgilere göre Metal Gear Solid 5, başrolünde Snake'in -ki kendisi dokuz yıllık bir komadan yeni çıkmış durumda- olduğu açık uçlu dünya yapısına sahip bir oyun olacak. Oyunun seslendirme koltuğunda Snake ile özdeşleşen David Hayter'ı göremeyeceğimiz Metal Gear Solid 5, Peace Walker'dan sonra yaşananları konu edinecek.

The Phantom Pain için yayınlanan ilk videoda gördüğümüz ve son derece merak ettiğimiz karakterin adı da duyuru ile ortaya çıktı;  Ishmael. O ve Big Boss oyunda Kiefer Sutherland tarafından seslendiriliyor. Konferansta yayınlanan videonun sonundan anladığımız üzere oyunun satışa sunulacağı platformlar şu an için PlayStation 3 ve Xbox 360 olarak gözüküyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum