Metro Exodus’tan Yeni Bir Hikaye Fragmanı Yayımlandı

Metro Exodus'ta bizi neler bekliyor dersiniz...

Deep Silver, Metro Exodus'tan yeni bir hikaye fragmanı paylaştı. Tanıdık bir sima, Anna'nın bakış açısından anlatılıyor olan bitenler. Önceki oyunları oynamayanlar için belirtecek olursak baş karakterimiz Artyom'un eşi olur kendileri, aynı zamanda da çok sağlam bir keskin nişancıdır.

Videoda, trenimizin Moskova'dan çıkıp tehlikelerle dolu dünyada ilerleyişinden bir kesit görüyor, bu esnada değişik gruplar arasındaki çatışmalara şahitlik ediyoruz:

Artyom'un Metro'nun ötesinde bir hayat olduğuna, yeni bir yaşam kurulabileceğine dair inancı, umutları, hayalleri bu yolculukla birlikte bir sınamaya tabi tutulacak görüldüğü kadarıyla. Mutasyona uğramış yaratıkların ötesindeki tehditlerin ön planda olduğu bir video. İnsanlar arasındaki çatışmaların da ne kadar şiddetli olabileceğini bir kez daha görüyoruz; esas tehditin yine insanın bir türlü dizginlenemeyen o şiddet eğiliminden doğduğuna bir kez daha şahit olacak gibiyiz.

The Reich yine kendini gösterecek, The Red Line ile de elbette karşılaşacağız. İnsanlarla uğraşmaktansa yaratıklarla mücadele etmeyi tercih edeceğimiz anlar olur mu, ne dersiniz?

Metro Exodus, 15 Şubat 2019'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştiriyor. Dört gözle bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum