Metro Exodus'un Yapımcıları, Yeni Bir AAA Oyun Üzerinde Çalışıyor

4A Games'ten sürpriz!

Metro Exodus'un arkasındaki ekip, oyunun dağıtımını üstlenen THQ Nordic ile yeni bir oyun için anlaşma yaptı. Firmaların halka açık şekilde yayınladığı mali raporlarda göze çarpan bu yeni oyunun, AAA bir oyun olacağı da THQ tarafından doğrulanmış durumda.

Gematsu'nun haberine göre THQ, 1 Ocak 2019 ve 31 Mart 2019 arasında pek çok projeye yeşil ışık yaktığının altını çizmiş. Bu projeler arasında "Metro serisinin arkasındaki 4A Games ile birlikte geliştirilen ve henüz ismi açıklanmayan bir AAA oyun" da bulunuyor.

Maalesef elimizdeki bilgiler -şimdilik- sadece bundan ibaret. Öte yandan bu ikilinin iyi işler başardığını söylemek yanlış olmaz. Steam'i arkasında bırakan Metro Exodus'un, Steam üzerinden satılan Last Light'ın satışlarını ikiye katladığı bir gerçek. Yani iki firma da bu başarıdan memnun kalıp aynı yöne gitmeyi tercih edebilir.

Öte yandan 4A Games'den "şimdiden" yeni bir Metro oyunu beklemek imkansız. Oyunun 2 ek paketinden ikincisinin önümüzdeki sene çıkış yapacağını hatırlatalım.

Bakalım bu ikilinin planları arasında ne var? E3 yaklaştıkça ayyuka çıkan sızıntılar hepimizi aşırı derecede heyecanlandırıyor. Eğer ortaya atılan iddiaların birkaçı bile doğru çıkarsa, eğlenceli bir E3 geçireceğimiz kesin.

YORUMLAR
waltran
23 Mayıs 2019 21:31

"Steam'i arkasında bırakan Metro Exodus'un, Steam üzerinden satılan Last Light'ın satışlarını ikiye katladığı bir gerçek."nasıl bir cümledir ya? sanki steami bıraktığı için ikiye katlamış gibi bir algı oluşturuyor ki öyle olmadığını biliyoruz... ar

fatihsar1
23 Mayıs 2019 01:59

TPS bi oyun deneseler çok güzel olur detayları seven bir firma güzel bi tps oyun çıkanilir bunlardan

İses
fatihsar1
23 Mayıs 2019 10:23

Kesinlik tps veya omuz üsttü de güzel olurdu action rpg tarzı olursa mükemmel olur.


Ghost AssassiN
23 Mayıs 2019 01:23

Umarım farklı bir IP olur!

Parolamı Unuttum