Metro Serisinin Geliştiricisi 4A Games, Yeni Bir IP Üzerinde Çalışıyor

Nasıl bir şey çıkacak bakalım

Metro oyunlarını ne kadar çok sevdiğimi her fırsatta dile getiriyorum, o yüzden sizler için milyonuncu baskı olabilir, ama gerçekten çok sevdiğim bir seri, ne yapayım :) Bir sonraki adımı merakla bekliyor, tamamen online co-op bir oyuna geçiş yapmamaları için de dua ediyorum. Bizler bir yandan yeni Metro oyunu nasıl olur diye bekleyeduralım; 4A Games, yeni bir IP için kolları sıvamış bile.

4A Games tarafından pek çok iş ilanı yayınlanmış durumda ve bunlardan bazıları ‘yeni bir IP’ ile ilgili. Alınacak personelden 6 tanesi yeni bir oyun markasında çalışmak üzere istihdam edilecek. İlana çıkılan pozisyonlar; oyun sistemleri tasarımcısından konsept sanatçısına kadar uzanan bir yelpazede sıralanmışlar.

Oyuna dair pek bir detay yok haliyle, henüz çok erken aşamada olduğu ortada. Ama 4A Games’in elinden nasıl bir şey çıkacağını da merak etmiyor değiliz. Sonuçta her 3 Metro oyununda da gayet iyi bir iş ortaya koydular, Glukhovsky'nin hikayelerini uyarlamak konusunda başarılı bir performans sergilediler. Şimdi bir başka eserin oyunlaştırılmasına mı geçtiler yoksa kendileri mi bir oyun markası geliştiriyorlar, bilemiyorum. Ama yine oyun severleri memnun edecek bir oyuna imza atacaklarını umut ediyorum.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum