Michael B. Jordan, DC Filmi Static Shock'un Yapımcısı Oldu

Çizgi filmi kadar eğlendirse yeter

Süper kahraman filmlerine olan yoğun ilgi her geçen gün farklı yerlerden yapımcıların da ilgisili çekiyor. İşin bu kadar içinde olan oyuncular da artık bir yandan da yapım şirketleriyle birlikte bu işe el atmaya başladı. Michael B. Jordan da Warner Bros. ve DC ile bir araya gelerek yeni bir çizgi roman uyarlamasında yapımcı olarak görev almaya hazırlanıyor. 2000'lerin başında çizgi film olarak da izlediğimiz Static Shock, şansını bu sefer beyaz perdede deneyecek.

Bu film ile birlikte yapım şirketi Outlier Society'nin de sosyal anlamda bir rol oynayacak olmasından mutlu olduğunu belirten Jordan, "Siyahi süper kahramanları merkezine alan yeni bir evrenin kurulmasında rol aldığım için gurur duyuyorum. Outlier Society, çizgi romanlardaki çeşitliliği tüm platformlarda hayata geçirmek konusuna oldukça bağlı. Bu konuda Reggie ve Warner Bros ile yol arkadaşı olmaktan dolayı heyecanlıyız." diyerek birlikteliği doğruladı.

Çizgi romanlarda ilk kez 1993 yılında kendi serisiyle gördüğümüz Virgil Ovid Hawkins daha sonra Teen Titans da dahil olmak üzere çeşitli ekiplerin de parçası olmuştu. Elektromanyetizma konusunda üstün yeteneklere sahip olan Hawkins, hem gençliğin verdiği enerjisi hem de mizahıyla bir dönem büyük ilgi çekmeyi başarmıştı. Hatta bir dönem kendisine "İnsan CD Çalar" lakabını da takan Static Shock'ın filmi de oldukça eğlenceli olacak gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum