DC Hayranları Şimdi De Man Of Steel 2'yi İstiyor

Twitter'ın gücü adına!

Sosyal medya günümüzün tartışmasız bir şekilde en büyük haber kaynağı haline geldi. Sadece haber olarak değil, insanların seslerini duyurması için de muhteşem bir ortam hazırlayan sosyal medya sayesinde çok güzel olayların yaşanmasına da tanıklık edebiliyoruz. DC hayranları seneler boyunca özellikle Twitter üzerinden Justice League: Snyder Cut için çağrıda bulundular, bu istekleri kabul oldu ve Synder Cut, 2021 yılında yayınlanacak. Durumun ciddiyetini kavrayan DC hayranları bu kez de Henry Cavill'in başrolünde yer aldığı Man of Steel'in devam filmi için harekete geçti.

Twitter üzerinden #HenryCavillSuperman etiketiyle başlayan gönderi yağmurunda hayranlar başarılı aktörü yeniden Superman olarak izlemek istediklerini dile getiriyorlar. TNTDrama belki de istemeden öncülüğünü yaptığı bu akıma DC/WB ortaklığı nasıl bir cevap verecek, bekleyip göreceğiz. Snyder Cut'ın duyurulduğu video konferans sırasında role geri döndüğünü de açıklayan Henry Cavill için stüdyonun başka planları olduğunu biliyoruz. Karakteri daha fazla yan rollerde kullanmak isteyen Warner Bros'un gündeminde şimdilik bir Man of Steel devam filmi bulunmuyor.

Tabii firma uzun bir dönem boyunca Snyder Cut için de katı bir tutum sergilemiş ve hayranların tepkisini çekmişti. Bir noktadan sonra işin içine oyuncular da dahil olunca Snyder Cut Lobisi diyebileceğimiz ekip güçlenmiş ve filmin yayınlanmasına yeşil ışık yanmıştı. Man of Steel 2 için tam olarak benzer bir durum söz konusu değil ama bu yeni sosyal medya kampanyası büyümeye devam ederse bir gece ansızın MoS 2'nin de duyurusunu haber yapabiliriz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum