Michael B. Jordan, HBO Max İçin Bir Superman Dizisi Hazırlıyor

Başrolde de kendisi yer alabilir

Son dönemde DC adına en hararetli gündem Superman için yaşanıyor. Şu an için Superman & Lois dizisinde Tyler Hoechlin'i Clark Kent olarak izliyoruz. Mevcut DCEU içerisinde geri dönüş yaptığını bildiğimiz Henry Cavill yer alıyor ancak DC/WB ortaklığı bir de siyahi Superman istiyor ve Michael B. Jordan bu konuda en öne çıkan isim konumunda. HBO Max'in giderek yükselen popülerliği yeni nesil Superman'i ilk kez göreceğimiz sahne olacak.

Michael B. Jordan'ın yapım şirketi Outlier Society yeni bir dizi için hazırlıklara başlamış. Val-Zod'u merkeze alacak yeni HBO Max dizisi süreli bir yapım olacak. Collider'ın haberine göre dizideki ana karakteri Michael B. Jordan'ın canlandırması da epey yüksek bir ihtimal. Bu Jordan ile Warner Bros'un ilk ortak çalışması da değil. Outlier Society ayrıca bir başka siyahi süper kahraman Static Shock için de bir film hazırlıyor. Bu yeni Superman dizisi evren için başka anlamlar da ifade ediyor olabilir.

Daha önce J.J. Abrams ve Ta-Nehisi Coates'in ortak çalışmasıyla bir siyahi Superman filmi için ön hazırlıkların başladığını öğrenmiştik. Val-Zod'u tek sezonluk mini bir diziyle hayranlara sunup daha sonra bu film ile alınacak geri dönüşü yükseltmek epey mantıklı bir hamle gibi gözüküyor. Zaten Michael B. Jordan için de bir süredir Superman rolü ciddi şekilde medyada yer alıyordu. Çizgi romanlarda ilk kez 2014 yılında gördüğümüz Val-Zod'un ekran önünde neler yapacağını ise bize zaman gösterecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum