Michael Bay'in Yeni Filmi Aynı Zamanda Bir Video Oyunu Olacak

Bolca patlamaya hazır olun

Aksiyon filmlerinin ünlü yönetmeni, özellikle de Transformers serisiyle tanıdığımız Michael Bay, şu sıralar yeni filmi Black 5 üzerinde çalışıyor. Ancak Bay, filmle yetinmek niyetinde değil, bu film aynı zamanda bir oyun serisine de dönüşecek.

Variety'nin haberine göre Bay, Black 5'ın finanse edilmesi ve dağıtımı için Sony Pictures ile görüşme halinde. Bay'in diğer filmleri gibi bol aksiyonlu ve bol patlamalı bir film olacağı söyleniyor ve filmin yayınlanmasının ardından bunu video oyunu takip edecek. Variety editörlerinden Justin Kroll, Bay'in Black 5'ın bir video oyun serisi olmasını istediğini söylemiş, yani ortada muhtemelen birden fazla oyun olacak.

Black 5'ın senaryosunu Transformers'ın Age of Extinction, Dark of the Moon ve Revenge of the Fallen filmlerinin de senaryolarını yazan Ehren Kruger üstlenmiş.


Filmin çekimlerine 2020 yılında başlanacak, Bay'in önce Ryan Reynolds'lı Netflix filmi Six Underground'u bitireceği söyleniyor.

Henüz Black 5'ın (hem filmin, hem de oyunun) konusu hakkında bir bilgi yok. Bildiğimiz tek şey bunun Bay'in orijinal bir fikri olduğu ve aksiyon odaklı olacağı. Bay'in aklındaki video oyununun nasıl bir şey olacağı da şu an için belirsizliğini koruyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum