Michel Chabon, MCU İçin Hala Bir Adam Warlock Filmi Yapmak İstiyor

Marvel'a giren çıkamıyor

Marvel Sinematik Evreni, son yıllarda Hollywood içerisindeki en cazip iş mekanlarından birisi haline geldi. Sadece oyuncular için değil senaristler, yönetmenler ve hatta yapımcılar için bile MCU büyük çok büyük bir fırsat. Kariyeri boyunca çeşitli dizi ve filmlerde yazarlık ve yapımcılık yapan Michael Chabon da epey bir süredir MCU'da yer almak istiyor, başarılı senaristin hayalindeki karakter filmi ise Adam Warlock.

Bugün bile en başarılı Spider-Man filmi olarak gösterilen, Sam Raimi'nin yönettiği Spider-Man 2'nin de senaristlerinden olan Chabon, ilk olarak 2012 yılında verdiği röportajda Adam Warlock filmini yapmak istediğini belirtmişti. Pulitzer ödülü sahibi yazar son olarak Instagram hesabından yaptığı soru-cevap etkinliğinde, çok sayıda çizgi roman karakteriyle bağ kurduğunu ve içlerinde özellikle Adam Warlock için halen umutlu olduğunu, bu konuda MCU'nun patronu Kevin Feige'den bir çağrı beklediğini açıkladı. 

Aslında Marvel Sinematik Evreni hayranları Adam Warlock karakterini özellikle Avengers: Endgame filmi için bekliyordu. Ancak karakteri bu filmde göremedik. Zaten Warlock'un MCU kariyeri de oldukça kısıtlı. 2017 yılında vizyona giren Guardians of the Galaxy vol. 2'nin jenerik sonrası sahnesinde karakterin kozasını görmüştük. O andan sonra Adam Warlock'tan haber alınamadı. Bakalım Feige ve ekibi bu karakteri dördüncü aşamayla birlikte ön plana getirecek mi? Yoksa Adam Warlock'un MCU hayatı başlamadan sona mı erecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum