Microids, The Adventures of Tintin’i Duyurdu

Tenten geri dönüyor!

Microids, Moulinsart ile iş birliği içerisinde The Adventures of Tintin adlı çizgi roman serisi için bir oyunun geliştirileceğini duyurdu. Oyun, PC ve konsollar için geliştirilecek.

Microids CEO’su Stephane Longeard, açıklamasında “Bu ortak yapım üzerinde çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. Bir süredir bu projeyi hayata geçirmek istiyorduk. Bu, bizler için bir hayalin gerçeğe dönüşmesi anlamını taşıyor. The Adventures of Tintin, dünya genelinde milyonlarca okura ulaşmış bir seri. Bu proje bize yeteneklerimizi, 20. yüzyılın en büyük çizerlerinden birisinin ve onun yarattığı kahramanın hizmetine sunma fırsatı veriyor. Ekip üyelerimiz bu serinin hayranı ve bu markaya yakışır bir oyun geliştirmek için ellerinden geleni yapacaklar. Proje için sabırsızlanıyoruz” diyor.

Microids’in oyun tanıtım metni ise şöyle:

“Bu yeni aksiyon-macera oyunu, oyuncuları efsanevi kahramanımız Tenten ve Snowy ile birlikte inanılmaz durumların ortasına sürükleyecek. Serideki diğer ikonik karakterler Kaptan Haddock, Profesör Calculus ve Thomson & Thompson dedektifleri de oyunda yerlerini alacaklar. En ünlü muhabirimiz Tenten; denizler aşıp kıtaları keşfettikten, bir denizaltıya atlayıp derin denizlere daldıktan ve hatta Ay'da yürüdükten sonra, yepyeni interaktif maceralara hazır”

Projenin startı yeni verildiğinden, henüz oyunu beklemek için erken. Ama yine de Tenten’in maceralarını sevenler için güzel bir haber olsa gerek :)

YORUMLAR
Ghost AssassiN
24 Nisan 2020 23:44

Bir karar verin artık, Tenten mi, Tintin mi? :)

Parolamı Unuttum