Microids, XIII Remake'i Baştan Aşağı Yenileyecek

Bakalım faciayı düzeltebilecekler mi?

Microids, XIII Remake için 13 Eylül tarihinde büyük bir güncelleme yayınlanacağını ve oyununu baştan aşağı yenileneceğini duyurdu. Bu büyük güncelleme elbette oyunun mevcut sahipleri için ücretsiz olacak.

PlayMagic tarafından geliştirilen XIII Remake 2020 yılının en büyük hayal kırıklarından birisiydi ve Steam'de de oldukça kötü yorumlar almıştı. Oyunun şu anki puan ortalaması da sadece %13 olumlu yorumla Son Derece Olumsuz şeklinde.

Microids, Tower Five'a emanet ettiği oyunda sanat yönetiminden yapay zekaya varıncaya kadar oyunun her yanını baştan geliştirdiğini ve teknik iyileştirmeler de yapıldığını söylüyor. Ayrıca oyuna 13 oyuncuya kadar destekli online çok oyunculu mod da eklenecek.

Microids CEO'su Stephane Longeard konuyla ilgili şöyle konuştu:

"XIII Remake'in PlayStation 4, Xbox One ve PC'deki ilk çıkışındaki durumundan haberdarız ve bunun için çok özür diliyoruz. Oyun, oyuncuların beklediği kalite standardını karşılayamadı. Bir yıldan biraz daha uzun zaman önce oyunun geliştirilmesini tamamlamak için Tower Five stüdyosuyla anlaştık. Tower Five geçmişti de birlikte çalıştığımız bir isimdi. Oyunu düzeltmek için ve hepimizin sevdiği o oyunu olabilecek en iyi şekilde onore edebilmek için zaman harcadık. Oyuncuların oyunun bu geliştirilmiş versiyonunu oynaması ve Agent XIII'ün klasik maceralarını yeniden yaşaması için sabırsızlanıyoruz."

Bakalım 13 Eylül'de Steam'deki yorumlar yön değiştirebilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum