Microsoft Flight Simulator'un Göz Korkutan Sistem Gereksinimleri Açıklandı

O grafikleri elde etmek kolay mı sandınız?

Microsoft Flight Simulator şimdiye kadar yayınlanan fragmanlara ve oynanış videolarına baktığımız zaman son dönemlerin en iyi görünen oyunlarından biri. Dünyanın her köşesine uçabileceğimiz, dünya üzerindeki havaalanlarının tamamının; en küçük havaalanından, devasa uluslararası havalimanlarına kadar tamamının içinde yer alacağı, gerçek hava trafik verilerinin kullanılacağı bir oyun var karşımızda.

Fragmanlarda ağzımızı açık bırakan o grafikleri bilgisayarlarımızda görmek için ise son derece üst seviye bir konfigürasyona sahip olmamız gerekiyormuş. Microsoft'un açıkladığı resmi PC gereksinimlerine göre oyunu çalıştırmak için minimum Ryzen 3 1200 veya Intel i5 4460 işlemci, Radeon RX 570 veya NVIDIA GTX 770 ekran kartı gerekecek. Elbette böyle bir oyunu sadece çalıştırmak yetmez, gerçek gibi görünmesini istiyorum diyorsanız o noktada işler biraz değişiyor ve bu durumda Radeon VII veya NVIDIA RTX 2080 ekran kartına ve 32 GB Ram'e ihtiyaç duymaya başlıyorsunuz. Hatta tavsiye edilen internet bağlantısı da bu noktada 50Mbps'ye çıkıyor. Yani sadece bilgisayarınız değil, bağlantınız da güçlü olmalı.

Ayrıca oyunu SSD'ye kurmalısınız ve 150 GB yer ayırmalısınız.

Oyun için önerilen üç ayrı konfigürasyonu (Minimum, Önerilen ve İdeal) aşağıda görebilirsiniz. Ben Ram ve internet bağlantısı engeline takıldığım için Önerilen grubuna düşmüş durumdayım, sizde durumlar nedir?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum