Microsoft'un Discord Girişimi Önümüzdeki Ay Sonuçlanabilir!

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan

Bildiğiniz üzere birkaç gündür gündemimiz Microsoft'un Discord'u satın alma girişimi ile meşgul oluyor. İddialara göre iletişim uygulaması için 10 milyar doları gözden çıkartan Microsoft, yakın zamanda istediğini alabilir. En azından The Wall Street Journal'daki dostlarımızın iddiaları bu yönde.

WSJ, yaptığı haberde Microsoft'un önümüzdeki ay ile birlikte Discord'u saflarına katacağını iddia ediyor. Bu satın alım gerçekleştiği takdirde Discord, Microsoft'un en pahalı ikinci satın alımı olacak. Xbox'ın ana markası daha önce 26.6 milyar dolar ödeyerek LinkedIn Corp.'u satın almıştı.

Tabii ki Discord'un önemi oyuncular için bir hayli büyük. Halihazırda konsol üzerinde -normal yollar ile- kullanılamayan Discord, Xbox saflarına katıldığında konsol kullanıcıları da mutlu olacaktır. Hele ki gün geçtikçe çapraz platform desteğine kavuşan oyunların artan sayısı, bu satın alımı daha kıymetli kılıyor.

Verge de Microsoft'un Discord'u asıl isteme sebebinin uygulamanın sahip olduğu topluluk olduğunu, bu satın alım ile Microsoft'un aralarında ünlü YouTuberlar, içerik üreticileri ve oyunculardan oluşan 140 milyon aylık aktif kullanıcı listesine erişebileceğini söylüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum