Microsoft'un Mixer Veritabanında Fable 4 İsmine Rastlandı!

Son dönemlerin en hareketli E3'ü geliyor

Gelişi yılan hikayesine dönen ve sürekli "sızdırılan" Fable 4'ün çıkacağı hala resmi olarak açıklanmadı. Fakat Microsoft'ta çalışan birileri bu bilgiyi tamamen unutmuşa benziyor zira oyun, firmanın canlı yayın servisi olan Mixer'in veritabanında ortaya çıktı.

İddialara göre Fable 4, Forza Horizon serisinin arkasındaki Playground Games tarafından üretilecek. Açık dünya RYO yapısını koruyacağı söylenen oyun, Fable 3'ün hikayesinin kaldığı yerden devam edecek.


Bir Reddit kullanıcısı olan snow9876 tarafından keşfedilen bu sızıntı, Mixer'in yayın seçenekleri arasında ortaya çıkmış. Yayınladığı oyunun ismini arama çubuğuna yazmaya başlayan snow9876, Fable IV ismi ile karşılaşınca bunu şuradan görebileceğiniz Reddit gönderisinde paylaşmış.

Tabi bunun hiçbir şeye işaret etmiyor olması da mümkün. Fakat gönlümüz, Fable 4'ün E3 2019'da tanıtılmasından yana. Bakalım 9 Haziran'da gerçekleşecek Microsoft sunumunda Fable'ı görebilecek miyiz?

E3 2019'a birkaç hafta kala oyun dünyasının her köşesinden sızıntılar gelmeye devam ediyor. Daha fazla E3 haberi için bizi takip etmeyi unutmayın.

YORUMLAR
Niural
27 Mayıs 2019 23:19

Hazır Sony de yokken Microsoft çok daha agresif oynamalı bu fırsatı. Xbox'a özel oyunlar, play anywhere, cloud gaming ve yeni konsollar 4'lüsü arasındaki dengeyi çok iyi tutturması lazım.

ilke_kurtlutepe
Niural
27 Mayıs 2019 23:28

'Xbox'a özel' diye bir şey yok, 'Microsoft'a özel' var.

Niural
ilke_kurtlutepe
28 Mayıs 2019 00:29

Hem PC hem de XBOX için oyun çıkarmaları her ne kadar biz kullanıcılar adına iyi olsa da Xbox adına kötü. Bence araya 2-3 kaliteli oyun Xbox özel olarak serpiştirilmeli. Gerçi Xbox devri de bitti millet telefondan oynayacak Xbox oyunlarını :)


Parolamı Unuttum