Middle-earth: Shadow of War'dan Kısa Bir Video Daha!

8 Mart bir gelemedi...

 Heyecanla beklediğimiz Middle-earth: Shadow of War'un oynanış videosu için gün sayıyoruz ve Warner Bros. merakımızı iyiden iyiye artırıyor.

8 Mart'ta çıkacak olan oynanış videosundan sızan görüntülerin ardından WB yine boş durmadı ve bu seferde beş saniyelik bir video paylaştı. Oyunda gelişmiş bir Nemesis sistemi olacak. Ek olarak kitaplardan ve filmlerden aşina olduğumuz pek çok kötü varlığa karşı da savaş vereceğimizi biliyoruz. Bu kısacık videoda da Talion'ı bir Wyvern sürerken ve kalabalık bir ork ordusunun önünde onlara liderlik ederken görüyoruz. Celebrimbor'dan ayrı düşen Talion, yeni güç yüzüğüyle nasıl bir hikaye sunacak bakalım. Fragmanda ikiliyi bir arada görüyoruz gerçi. Bu da daha fazla soru işareti demek aslında.

Middle-earth: Shadow of War, 22 Ağustos'ta Kuzey Amerika'da çıkış yapacak. Oyun 25 Ağustos'ta ise Avrupa'da raflardaki yerini alacak. Shadow of War'u PC, PS 4 ve Xbox One'da oynayabileceğiz. Aynı zamanda oyunun sistem gereksinimlerinin açıklandığını da hatırlatalım. 

Shadow of War, aynı zamanda Xbox - Project Scorpio için duyurulan ilk oyun oldu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum