Minecraft Classic'i Tarayıcınızda Ücretsiz Oynayabilirsiniz

Gerçek anlamda 'klasik' versiyonu bu

Bu yıl Minecraft'ın 10. yıldönümü kutlanıyor ve Mojang da bu kutlamalara bir Minecraft Classic oyunu ile katılıyor, hem de web tarayıcınızda ücretsiz biçimde oynayabileceğiniz bir oyun bu. Oyunun ismindeki Classic sadece laf olsun diye durmuyor orada, tarayıcıda oynayabileceğiniz bu oyun 2009 tarihli orijinal Minecraft oyununun aynısı.

Minecraft'ın Classic versiyonunda sadece Creative Mode bulunuyor, oyunda düşmanlar veya başkaları yok. Hatta 2009 yılında oyunda hangi bug'lar varsa bu oyunda da o bug'lar var, tamamen otantik bir deneyim yani :)

Eğer Minecraft'ın modern versiyonuna alıştıysanız bu oyun size oldukça tuhaf gelecek. Arayüzün kötü olmasını geçtik, seçebileceğiniz 32 blok olması bile değişik bir deneyim yaşatacak, ona emin olabilirsiniz. Ama işte o çok sevilen Minecraft'ın doğuşu aynı bu şekilde gerçekleşmişti.

Mojang ayrıca Minecraft sevenlerin, en sevdikleri Minecraft anlarını #MineCraftMemories hashtagiyle paylaşmalarını da istiyor. Kim bilir belki sizin de paylaşımınız Minecraft web sayfasında kendisine yer bulur.

Minecraft Classic'i tarayıcınızda şu adresi açarak oynayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum