Minecraft Dungeons'ın Gizemli "İnek Bölümü" Ortaya Çıktı

Diablo göndermesinin böylesi

Oyun dünyasının belli başlı efsaneleri hepimizin aklına kazınmıştır. Kimileri için bu Tomb Raider'ın çıplak kodu, kimileri için ise GTA'nın kültleşmiş Koca Ayak efsanesi olabilir. Fakat eminim hepimiz, Diablo ile meşhur olan "gizli inek bölümünü" hayatımızın bir noktasında duymuş ya da farklı oyunlarda tecrübe etmişizdir.

Durum böyle olunca yapımcılar bu "gerçekte var olmayan" inek bölümünü zaman zaman kendi oyunlarına ekliyor. Tanıtımı esnasında sık sık Diablo'dan esinildiği söylenen Minecraft Dungeons da haliyle bu efsanevi bölüme yer vermiş durumda. Fakat bu bölümü bulmak için epey uğraşmanız gerekiyor.

Bölüme ulaşmak için yapmanız gerekenleri bazı Youtube kanallarından öğrenebilirsiniz fakat biz de en sade şekliyle bu macerayı sizlerle paylaşalım. Öncelikle oyunun bazı bölümlerinde bulunan rünleri toplamanız gerekiyor. Bu rünleri bulabilmek için ise kampın içerisinde bulunan kiliseye girerek köpek tablosu ile etkileşime girmelisiniz. Bu sayede rünlerin yerini öğrenecek ve yine kilisede bulunan gizli bir odayı açma şansına erişeceksiniz.

Bu odadan çıkan sandıkların ardından haritaya döndüğünüzde ise gizemli inek bölümünü bulma fırsatı bulacaksınız. "Moo?" ismi verilen bu bölümde sizleri Minecraft evreninin mantarlı inekleri karşılayacak.

Şahsen ben bu göndermeyi çok beğendim. Siz ne dersiniz?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum