Minecraft Live'da Oy Verebileceğiniz Mob'lar Belli Oldu

Favoriniz hangisi?

Günümüzün pandemi dolu günlerinde adını değiştirerek dijital bir etkinliğe dönüşen Minecon, bu hafta sonu evlerimize konuk olacak. Artık Mincraft Live olarak anılan bu etkinlik kapsamında her zaman olduğu gibi oyuncular, oyuna eklenecek yeni mob’ları oyları ile seçme şansına erişecek. Seçenekler ise: Iceologer, Moobloom ve Glow Squid olacak.

Iceologer isimli yeni potansiyel mob’umuz, illager türüne ait. Fakat bu Iceologer’lar karlı dağlarda sizlere sorun yaratmak için tasarlanacak. Mojang, bu tür ile yapacağınız savaşları “zorlu bir kar topu savaşı” olarak tanımlıyor. Açık konuşmak gerekirse bu ifadeler kulağa pek de kötü gelmiyor.

Moobloom adı verilen diğer seçenek ise tamamen pasif bir mob olacak. Henüz detayları paylaşılmayan bu inekler bir şekilde arılar ile etkileşimde olacak. Bu da hareketli arı kovanı gibi seçenekleri olası hale getiriyor gibi. Yine de detayları bu hafta sonu öğrenme şansımız olacak.

Glow Squid isimli son seçenek ise normal Squid’lerin parlak versiyonu olacak. Bu mobların detaylarını hafta sonu öğrenme şansımız olacak.

Minecraft Live, 3 Ekim’de start alacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum