Mixer'e Ninja Dopingi: Uygulama İndirilme Rekoru Kırdı

Mixer anlaşmadan memnun gibi

Fortnite yayıncısı ve internet fenomeni Tyler 'Ninja' Blevins'in Twitch'ten ayrıldığını açıklaması oyun dünyasında büyük bir yankı uyandırdı. Microsoft'un Mixer isimli yayın servisine geçeceğini ve sadece burada yayın yapacağını ifade eden ünlü isim, şimdiden kitleleri beraberinde götürmeye başlamış.

Mixer servisinin ücretsiz mobil uygulaması yaklaşık 24 saat içerisinde App Store'un en çok indirilenler listesinin 1 numarasına tırmanmayı başardı. Mixer'i şimdilerde YouTube ve Gmail uygulamaları takip ediyor.


Araştırmayı Google Trends'e taşıdığımızda ise "Mixer" kelimesinin 1 Ağustos'tan itibaren çılgın bir yükseliş gösterdiğini gözlemlemek mümkün hale geliyor.

Blevins'in, Twitch'te 14.700.000 takipçisi bulunuyor. Kitlesini Mixer'e geçirip geçiremeyeceğini tahmin etmek oldukça güç olsa da yayıncının Mixer hesabının şimdiden 250.000 takipçiye ulaştığını belirtelim.

Mixer, tanıtım yüzü olmasını istediği Ninja'nın kanalına olan aboneliği de kısa süreliğine bedava yaptı. Bugün akşam Türkiye saati ile 20:00'da ilk Mixer yayını gerçekleştirecek yayıncının kanalında kaç kişi bulunacak hep beraber göreceğiz.

 

YORUMLAR
Niural
3 Ağustos 2019 08:50

Ninja'dan hiç haz etmesem de tek büyük firmanın elinde bulundurduğu her sektörde bir rakip şart. Umarım istediği başarıyı yakalar Mixer.

ilke_kurtlutepe
2 Ağustos 2019 22:17

Güzel, Twitch'deki trafik azalmış oldu. Her türlü bize fayda.

Kaan
2 Ağustos 2019 21:40

Ninja'nın bu kadar seveni varmıymış yahu?

Parolamı Unuttum