Miyazaki Bir Kez Daha Bloodborne'un PC Versiyonu Hakkında Konuştu

Kimler korkutuyor seni üstad?

From Software'in başkanı, adamımız Hidetaka Miyazaki, Bloodborne'un olası bir PC versiyonu hakkında konuştu. Bildiğiniz gibi oyunun hakları From Software'de değil, Sony'de. Ve Sony de yıllardır tüm çağrıları yanıtsız bırakıyor, Bloodborne'un PC'ye gelip gelmeyeceğine dair en ufak bir ışık bile paylaşmıyor.

Miyazaki, PC Gamer'a verdiği röportajda Bloodborne hakkında şunları söylemiş:

"Şunu biliyorum ki bu arkadaşlar da Bloodborne'un PC versiyonunu istiyor" (burda From Software yapımcısı Yasuhiro Kitao ve tercüman Bobby Simpson'ı kast ediyor). "Ben de istiyorum dersem, benim de başıma belaya girer. Ama bu benim karşı olduğum bir şey değil."

Gördüğünüz gibi Miyazaki sanki bir şeylerden çekiniyormuş gibi muallak bir açıklama yapmış. Nasıl bir beladan bahsediyor acaba?

Miyazaki sözlerine şöyle devam etmiş: "Elbette Bloodborne'un yaratıcılarından biri olarak kişisel ve dürüst fikrim şu: daha fazla oyuncunun bu oyunu oynayabilmesinden mutluluk duyardım. Hele ki eski donanımlarda kaybolan geçmişin oyunlarından birini - bu tür her oyunda yeni oyuncuların da geçmişin bu özel oyunlarını deneyimleme ve canlandırma fırsayını bulması güzel olurdu. Yani bana kalırsa bu benim kesinlikle karşı olduğum bir şey değil."

Geçen gün Elden Ring'in 25 milyon sattığını öğrenmiştik. Olası bir Bloodborne PC versiyonu, hatta beraberinde PS5 için yenilenen bir Bloodborne da kesinlikle yüksek satışlara ulaşabilir. Sony'nin neyi beklediğini anlamak gerçekten güç.

YORUMLAR
Atlas Estrella
15 Haziran 2024 19:38

Hidoş dedik can dedik, gerisi patlıcan dedik

Bloodborne PC'ye gelsin diye yıllarca bekledik

PC'ye çıkarmayınca da Sony'e içerledik

Bu Sony'nin patronu olmuş satlıcan dedik

GwynBleidd
15 Haziran 2024 13:52

Sony, artık duy üstadın sesini. Elinin altında en çok beklenen oyunlardan biri ve en iyi oyun stüdyolarından/yönetmenlerinden biri var. Altın yumurtlayan tavuğu servis oyunlarında aramaktan elindeki altın yumurtayı göremiyor. Başım belaya giriyor dediği de Sony tarafı değildir umarım. Belki de sadece oyun dünyasını gereksiz spekülasyona boğmak istemiyordur. Geçen aylarda da sızdırıcı bir twitter hesabı Bloodborne ile ilgili basit bir port yerine biraz daha detaylı bir şey yapıldığına dair bir şey demişti ki umarım doğrudur.

Parolamı Unuttum